Fulltextové vyhledávání

Drobečková navigace

Úvod > Obec a okolí > Novinky z obce > SDH Hošťalovice - HRA PLAMEN

SDH Hošťalovice - HRA PLAMEN



Datum konání:
27.5.2018

Vážení spoluobčané,

mladí hasiči SDH Hošťalovice ukončili o víkendu 26.-27.5.2018 celoroční hru PLAMEN. Poslední částí této hry,IMG_3377.JPG která se skládá z různých povinných činností a dále podzimního a jarního kola, bylo sobotní plnění disciplín v Chrudimi a následné nedělní požární útoky ve Slatiňanech.

Hra Plamen představuje výchovně vzdělávací program a systém fyzické přípravy pro kolektivy mladých hasičů Sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska. Posláním této hry je rozvíjet všeobecné dětské znalosti, vědomosti a dovednosti s přihlédnutím k odborné technické oblasti požární ochrany. Cílem hry je aktivně a celoplošně  odporovat organizovanou mimoškolní činnost dětí a mládeže se zájmem o požární ochranu a za účelem podpory zdravého životního stylu rozvíjet soutěžní formou jejich fyzickou kondici. Organizátorem hry Plamen v České republice je Sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska.

Družstvo mladých hasičů SDH Hošťalovice (v ročníku 2017-2018 pouze družstvo starší) připravují na jednotlivá kola hry PLAMEN členové SDH Hošťalovice, a to pod vedením vedoucího sportovních družstev SDH Hošťalovice, kterým je p. Petr Minařík. Naše malá obec soupeří v této hře s družstvy, která mají většinou mnohem větší členskou základnu. Naproti tomu má náš sbor členskou základnu velmi malou, ale i přesto se naši chlapci a děvčata dokáží v některých disciplínách prosadit. I když nemůžeme dosáhnout svými výsledky na příčky nejvyšší, i naše účast na této hře je velkým úspěchem. V ročníku 2017-2018 bylo družstvo SDH Hošťalovice jediným družstvem okrsku č.17 (Ronov nad Doubravou), které se zúčastnilo celého ročníku.

Fotogalerie z HRY PLAMEN 2017-2018:

Více informací o činnosti sportovních družstev SDH Hošťalovice najdete zde.


Komentáře


Žádné komentáře doposud nebyly přidány.

Přidat komentář

Vámi zadané osobní údaje budeme zpracovávat za účelem odpovědi. Bližší informace naleznete v zásadách zpracování osobních údajů