Fulltextové vyhledávání

Drobečková navigace

Úvod > Obec a okolí > Novinky z obce > Vánoční zpívání v kostele Svatého Havla v Hošťalovicích

Vánoční zpívání v kostele Svatého Havla v Hošťalovicích



Datum konání:
28.12.2016

Vážení spoluobčané,

Obec Hošťalovice Vás zve na Vánoční zpívání v kostele Svatého Havla v Hošťalovicích, které se koná ve20141228_163833.jpg středu 28.12.2016 od 17,00 hod. Na této akci si můžete poslechnout a zazpívat vánoční koledy s rodinou Kalendových a po skončení akce budete moci posedět s přáteli ve Sportovním klubu v Hošťalovicích. Celou tuto akci zajišťuje Obec Hošťalovice.

Pozvánka ke stažení 

Doplnění 9.1.2017:

Fotogalerie z akce - autor fp

 

 

 

 

Dodatek ke zveřejňování pozvánek na akce:

Od roku 2014 je v horní liště titulní stránky www.hostalovice.cz umístěn odkaz "Kalendář akcí", kde jsou s velkým časovým předstihem zapisovány termíny akcí tak, jak jsou obci nebo správci webových stránek oznamovány jednotlivými pořadateli. Tedy zde je možné si průběžně zkontrolovat kdy a jaká akce je plánována.

Do sekce novinky jsou pak pouze vkládány jednotlivé pozvánky (pokud je organizátor akce dodá) a to těsně před konáním každé akce. Tato pozvánka pak je automaticky rozesílána uživatelům, kteří se pro odběr registrovali.

Obec Hošťalovice nyní také připravuje a ve zkušebním provozu testuje facebookovou stránku obce, kde budou jednotlivé příspěvky sdíleny.


Komentáře


Žádné komentáře doposud nebyly přidány.

Přidat komentář

Vámi zadané osobní údaje budeme zpracovávat za účelem odpovědi. Bližší informace naleznete v zásadách zpracování osobních údajů