Fulltextové vyhledávání

Drobečková navigace

Úvod > Obec a okolí > Novinky z obce > Autorské čtení Mileny Novákové

Autorské čtení Mileny Novákové



Datum konání:
23.4.2016

Vážení spoluobčané,

místní knihovna Hošťalovice ve spolupráci s obcí Hošťalovice Vás srdečně zve na Autorske cteni Novakova.jpgautorské čtení Mileny Novákové.

Autorka Milena Nováková, která je rodačkou z Načešic a částečně žije v Holandsku, představí své dvě poutavé knihy a zodpoví Vám dotazy nejen ke knihám, ale i například jak se dnes žije v Holandsku. První kniha nese název Já jedu dopředu, jak nejlíp dovedu a vypráví o Trudě Grosslichtové, herečce 30. let. Uslyšíte nejen několik pasáží z knihy, které autorka přečte, ale dozvíte se i o setkání autorky s dcerou Trudy Grosslichtové a dvěma jejími přítelkyněmi v Nizozemsku a o tom, jak si kniha razila svou cestu na svět.
Pro mladší čtenáře pak Milena Nováková napsala nádherou pohádkovou knížku Klárka a její neuvěřitelná dobrodružství. Opět dojde na čtení, ale i hudbu a dozvíte se, co autorku inspirovalo k napsání knihy a řadu dalších zajímavostí.

Autorské čtení proběhne ve sportovním klubu v Hošťalovicích, a to v sobotu 23.4.2016 od 15.00 hodin. Autorčiny knihy k zakoupení a podpisu, dobrá káva či čaj budou samozřejmě k dispozici.
Těšíme se na vás.

Odkazy - klikněte:


Komentáře


Žádné komentáře doposud nebyly přidány.

Přidat komentář

Vámi zadané osobní údaje budeme zpracovávat za účelem odpovědi. Bližší informace naleznete v zásadách zpracování osobních údajů